FEL
Rotundus

Kulcs az ügyféllojalitáshoz


MINDEN ÜGYFÉL EGYÉNISÉG

Üzletfejlesztés

Mi az üzletfejlesztés?

Különböző területek összehangolása a hatékonyság, innováció, és a hosszú távú célok elérése érdekében. Mely területek érintettek? Ügyfél elégedettség, értékesítés, HR, marketing, menedzsment, működés, de tágabb értelembe véve a társaság egésze, illetve piaci környezete. Kiknek hasznos? A válasz egyszerű. Bármilyen olyan vállalat számára, akik az értékeket hosszú távra szeretnék megteremteni.


Az üzletfejlesztési tevékenységünkkel azon vállalatok számára kívánunk segítséget nyújtani, akik:
  • úgy érzik, hogy a fejlődésük valamilyen okból lelassult, megtorpant, és vagy látják az okát, de nem rendelkeznek megfelelően szakképzett munkaerővel a változások lemenedzseléséhez, vagy esetleg nem volt még lehetőség teljes egészében feltárni az okokat,
  • a társaság egyes részlegeit, folyamatait, illetve az ügyfél elégedettséget szeretnék jobbá, hatékonyabbá tenni,
  • egy új szolgáltatást / terméket szeretnének bevezetni, és ehhez keresnek olyan szakembert, aki előkészíti a megvalósítást, és akár a teljes bevezetést menedzseli,
  • teljes átfogó képet szeretnének kapni vállalatuk hatékonyságáról,
  • egyszerűen hatékonyságot szeretnének növelni.

Egy külső szemlélő más szempontból látja ugyanazt.

Minden alkalommal teljes körűen feltérképezzük vállalatát, és piaci környezetét, majd kielemezzük, hogy pontosan melyek azok a területek, amelyeket mélyebben, részletesebben meg kell ismernünk. Mi független, és befolyás mentes szemmel világítjuk át a vállalatot, és észreveszünk olyan dolgokat, amelyek a mindennapokban esetleg nehezen észrevehetőek.

Ezt követően kidolgozzuk a testre szabott stratégiát a leghatékonyabb működés elérésének érdekében egyértelmű célokkal, és prioritásokkal. A stratégia jól megszervezett akciókból, projektekből áll, amelyekben a folyamatok, és azok felelősei világosak, mindenki számára egyértelműek. Lehetőség van részfolyamatként csak projektek kialakítására is igénybe venni szolgáltatásunkat.

Természetesen a vállalat feltérképezésének részét képezi az értékesítés, az ügyfél elégedettség, amelyről bővebben olvashat a linkekre kattintva. Mindezeken felül segítséget nyújtunk a vállalati biztosítások területén, illetve partnereink segítségével finanszírozási kérdésekben is segíthetünk – pályázatok, hitelek, kockázati tőkealapok.